От х:

Днес в x:

9 фрази, които втрещяват мъжете

Мъжете често се водят безстрашни или поне на такива се правят. Пред тях пречки няма. Не стоят така нещата обаче с думите, изречени от една жена. Представяме ви Топ 9 на най-убийствените фрази, които могат да разколебаят всеки един мъжки дух.

1. Кога ще се оженим?

Ако знаеше отговора на този въпрос, вече щяхте да се женени. Мъжете не обичат да бързат точно в тези неща, а каквито и да било намеци от твоя страна няма да те приближат към целта.

2. Не ти ли се иска да пообикаляме по магазините?

Мъжете са напълно наясно, че жените могат да обикалят дори цял ден по магазините. Но самите те не могат! Плашиш го с това предложение!

3. Забелязваш ли някаква промяна у мен?

Не са малко нещата, които една жена може да промени. А как да разгадае кое точно един умен мъж, който не иска да напряга мозъка си с точно такива дребни задачи.

4. Как мислиш?

Мъжете се страхуват от този въпрос, защото са наясно колко е абсурден. Когато ги попитате кой цвят рокля да си вземете, те са напълно наясно, че ще се маете още дълго време, а да ви дадат конкретен отговор е направо влизане в капан.

5. Искам да те запозная с нашите.

Тази фраза си е равностойна на фраза № 1.

6. Трябва да поговорим.

Страшното в тази покана за разговор е, че може да става дума за абсолютно всичко. От това, че си бременна до това, че вече ти е омръзнал.

7. Снощи симулирах оргазъм...

Какво правиш? Ами, ако именно снощи той е останал с впечатлението, че се е представил блестящо?! Има ли смисъл да му казваш - задай си този въпрос преди да му кажеш.

8. Киро/Петър/Вальо винаги миеха чиниите след себе си.

Ако ти е харесвало това у тях, защо вече си с друг?

9. Обичаш ли ме?

Както споменахме по-горе, мъжете предпочитат да заобикалят конкретните отговори. А на този въпрос не се отговоря с "може би".

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини