От х:

Днес в x:

Nokia N98: потвърден от дизайна на N8

Спомняте ли си "изтеклата" през февруари в Интернет пространството снимка на неанонсирано Nokia устройство, определяно като N98? Съпоставката с дизайна на наскоро представения N8 потвърждава, че то вероятно реално съществува - въпреки че доскоро изглеждаше прекалено футуристично, за да сме сигурни, че не е само прототип. Очевидно е, че устройството е минало през същия дизайнерски екип, създал корпуса на N8, макар че все пак не е изключено то да е било само концептуален предшественик на N8.

Що се отнася до характеристиките на въпросния смартфон, изобразен на добре познатата ни снимката от BeGeek, засега остава ясно само очевидното: пълноразмерна QWERTY клавиатура, 4-инчов (вероятно сензорен) дисплей и впечатляващ дизайн. А според схемата за наименование на телефоните на Nokia, N98 би трябвало да бъде и един от най-комплексните медиафони, които можем да очакваме (макар че вероятно е логично да бъде преименуван на N9?).

Да се надяваме, че устройството няма да си остане само прототип - и ще види бял свят в обозримо бъдеще. За момента липсва каквато и да е конкретна информация около N98, а като че ли скоро не предстоят анонси на финландската фирма - така че едва ли нещо по-сигурно ще бъде известно преди есента...

Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини