От х:

Днес в x:

Драматизъм в номинирането

Този четвъртък предстоят най-драматичните номинации в Big Brother Family досега. Утре съквартирантите ще се номинират очи в очи.

Процедурата на номиниране ще бъде различна, зрелищна и изненада за самите съквартиранти. Номиниращата двойка застава на дървен пиедестал в специално преобразения двор на къщата и изписва името на съквартиранта, когото номинират. Не само мърсотия от думи, но и кофа, пълна с истинска кал, ще се излее на главата на номинирания.

След този символичен жест ще прозвучават аргументите за номинацията. Накрая на номинираните ще бъдат поставени табелки с етикети. Най-силните думи, казани по техен адрес, номинираните ще носят до елиминациите в понеделник.

Още утре вечер в Big Brother Live едно от номинираните семейства ще бъде спасено от зрителите. Така две ще останат застрашени до понеделник.

Иначе повечето съквартиранти приеха ролята и костюмите си за новата мисия с чувство за хумор, но не и Трифонови. Гневът им е насочен към Анжелика, която е с най-атрактивен пенсионерски екип.

Дълго таеното напрежение между Петрови и Трифонови в борбата им за влияние в къщата излиза извън контрол. Мирът в лагера на старите кучета е на път да бъде разрушен само ден преди най-решаващите номинации. Обвиненията на Христо към Анжелика и нейната реакция вижте довечера в 21:00 часа по Нова телевизия.

Във втората задача от мисията си, съквартирантите преминаха през трасе, представляващо един пенсионерски ден. Какви изпитания ги чакаха по трасето, вместо опашка за пенсия и борба за място в автобуса? Справиха ли се съквартирантите със задачата си - гледайте довечера в дейли епизода на Big Brother family.

Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини