От х:

Днес в x:

Секретна сватба в старческия дом

Стоян и Златка

80-годишният Стоян Генчев и 79-годишната Златка Лечева от дома за стари хора в Кенана се врекоха във вечна вярност тази събота в условия на пълна секретност. За брачното им намерение не знаеха дори техните съседи по стая. По необходимост бил уведомен единствено директорът Вълко Пехливанов, на когото била възложена задачата да намери кум. Такъв станал негов служител от дома. Така двамата с шефа изпълнили функцията на свидетели за новобрачната двойка.

Стоян и Златка обаче проявили суетност, също като младите новобрачни, и пожелали да поставят подписите си в ритуалната зала на Хасково. Не ги спряла и солената такса от 104 лв за бракосъчетание.

Той е роден в село Зетьово община Чирпан. Тя е родом от Ямбол. Двамата се познавали от години, но се залюбили отскоро. Имат предишни бракове в актива си. Не желаят този да се афишира и положиха всички усилия да се укрият от папараците. Не успяха да избягнат само от обектива на Haskovo.net.

„Много са щастливи. Похвалиха се, че вече са консумирали брака“, каза с усмивка Вълко Пехливанов. Той уточни, че това е седмата сватба в дома, откакто той е негов директор.

Икономическа гледна точка към събитието дадоха други живеещи в пансиона. Партньорът наследява 20 % от пенсията на половинката си, ако тя почине. Това обяснявало феноменът „сватба в Старчески дом“.

Георги Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини