От х:

Днес в x:

„Да почистим Пампорово заедно на 22 юни“, с безплатен лифт до връх Снежанка

 

Безплатен лифт до връх Снежанка, приключенски парк „Язовира“, свежи напитки и вход за кула Снежанка за всички участници в кампанията

Планината е наш дом, пристан и прохлада, извор на здраве и дълголетие – нека я запазим чиста и неопетнена, за да се радваме на благата й целогодишно, призовават от Пампорово АД.

На 22 юни (събота) Пампорово АД, съвместно с общините Смолян и Чепеларе, спортни клубове и организации, представители на бизнеса в курорта и любители на планината, ще се съберат в курорта, за да се включат за поредна година в кампанията „Да почистим Пампорово заедно“. Сборен пункт е плац Студенец в курорта, където в 10:30 часа ще се разпределят групите по райони и ще се раздадат ръкавици и чували на всички участници в кампанията.

За доброволците ще бъде осигурен безплатен превоз от градовете Смолян и Чепеларе. Бусовете ще тръгват в 9:30 часа от паркинга пред църквата „Св. Висарион Смолянски“ в град Смолян и от паркинга пред община Чепеларе с връщане обратно в 16:00 часа.

Освен удовлетворение от добре свършената работа по почистване на планината и разходка сред природата, участниците в кампанията ще получат безплатен достъп до лифт Студенец-връх Снежанка, до атракционите в приключенски парк „Язовира“, до кафе-панорама кула Снежанка и безплатни безалкохолни напитки от заведение „При Хари и Марина“ на ски център 2-Малина, в знак на благодарност за участието в кампанията.

Организаторите призовават всички любители на планината да се включат активно в нейното почистване, така че заедно да запазим природата чиста и да направим гората приятно място за всички целогодишно.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини