От х:

Днес в x:

Росен Ватев, Иван Лечев и Никеца, споделиха първи сингъл на новия си проект, Волева!

Волева са: Иван Лечев (FSB, Фондацията, Стари Муцуни) и Росен Ватев (Jeremy?, Анимационерите, Bobo & The Gang) и Николай Воденичаров – Никеца (Casual Threesome). Това не е първото парче, което тримата записват – триото работи заедно по „Дойдох Да Те Взема“ на Никеца преди около две години.

Росен Ватев казва: „Днес е изключително важен ден за мен защото искам да споделя с вас нещо, върху което работя от доста време. Това е песента „Ето ме“, на която съм автор на музиката и аранжимента. За мое огромно удоволствие всичко това се случи в компанията на двама великолепни джентълмени, а именно Kolay Charov , които написа текста и мелодичната линия на припева и огромния Ivan Lechev, които записа невероятни китари и жестоко соло! Казват че, когато барабаниста започне да композира музика в една група, то е време тя да се разпадне :))) Е ние направихме точно обратното! Името на групата е „Волева“ а неин кръстник е самият Иван Лечев!

Специални благодарности на Georgi Stanev , който е отговорен за всеки детайл по звука на парчето и на Hristo Mihalkov за невероятния бас!

Източник: rockthenight.eu

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини