От х:

Днес в x:

Брус Дикинсън се нахвърли срещу фенове

Брус Дикинсън се нахвърли срещу фенове, които пушеха по време на концерта му на 27 април в „Opera Hall“ в столицата Бразилия на Бразилия.

Фронтменът на Iron Maiden, който е на турне в подкрепа на скорошния си солов албум „The Mandrake Project“, се разгневи пред всички, когато качеството на въздуха започна да влияе на пеенето му.

„Не мога да дишам, по дяволите. Таня О’Калахан, също не може да диша“, изкрещя певецът. След това метъл легендата насочи вниманието си към един фен по-специално и го посочи и навика пред всички: Ти, точно ти, по дяволите, направи това навън, разбираш ли, ако не можеш да останеш пет минути, без да имаш шибана зависимост.

Извинявам се за кашлицата. Някои от вас, шибаняци, пушат“, продължи Дикинсън. „Не мога да пея, ако ще пушиш, ясно? Таня си кашля червата, аз също кашлям.  Ако искаш да си отвратителен, направи го навън, става ли? Не тук. Гърлото ми има работа за вършене. Плащаш добри пари, за да ме чуеш да пея, а не да казваш: „Благодаря, благодаря”

След лайва от промоутътърите от „MCA Concerts“ заявиха пред бразилския журналист Игор Миранда, че инцидентът се дължи на случайно избухнала писалка за вейп на фен. Те също така добавиха, че лютивият спрей не е бил използван на концерта, както Дикинсън беше предположил в друг момент.

Това не е първият път, когато Брус упреква феновете си. По време на концерта на Iron Maiden през 2022 г. в Атина, Гърция, Дикинсън нарече гръцки фен, който пушеше с обидни думи пред цялата тълпа.

Припомняме, че Дикинсън оцеля след тежка борба в рак точно на гърлото му, за което той разказва подробно в автобиографията си „За какво служи този бутон“.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини