От х:

Днес в x:

Селин Дион се завърна, проговори за болестта си

Селин Дион разказа за битката си със Синдрома на скованото лице в интервю за Vogue France, правейки голямото си завръщане в шоубизнеса.

55-годишната изпълнителка изглежда сензационно в пикантна фотосесия за списанието, докато позира облечена единствено с голяма бяла риза и шорти.

Певицата, която разкри, че е била диагностицирана с рядкото неврологично заболяване в емоционално видео през 2022 г., сподели как се свиква с болестта, признавайки, че я приема и „се учи да живее с това“.

Попитана как се справя, тя отговори: „Добре съм, но изисква много работа. Пет дни в седмицата се подлагам на атлетична, физическа и вокална терапия. Сега трябва да се науча да живея с това и да спра да се съмнявам в себе си."

Придружаващите снимки на Vogue бяха зашеметяващи и освен топлес кадъра, тя също така позира в екстравагантни рокли - бяла пухкава, кафява велурена с голямо палто, както и в бяла структурирана рокля и прозрачен чорапогащник.

Родената в Монреал певица обяви през 2022 г., че страда от дегенеративно разстройство, което медицинските специалисти наричат ​​Синдром на Moersch-Woltman, след като спекулациите за нейното здраве се увеличиха след отлагане на куп концерти.

Във видеото, публикувано в Instagram през декември 2022 г., тя каза: „Въпреки че все още научаваме за това рядко състояние, сега знаем, че това е причината за всички мускулни спазми, които имах."

Докато обясняваше диагнозата си на последователите си, Селин каза: „За съжаление, тези спазми засягат всеки аспект от ежедневието ми, понякога причиняват затруднения, когато ходя и не ми позволяват да използвам гласните си струни, за да пея по начина, по който съм свикнала."

С кариера, продължила почти четиридесет години, звездата също говори пред Vogue за славата и решимостта си никога да не се отказва. „Знаменитостта ме накара да искам никога да не се отказвам от нищо. Родена съм да общувам на сцената, с екипа си, с гласа си и с феновете си. Става дума за споделяне. Родена съм да правя това." Селин заключи: „Моята мечта е да живея в настоящето. Днес аз съм жена, която се чувства силна и позитивно настроена към бъдещето."

Припомняме, че певицата беше принудена да отмени европейското си турне през февруари 2023 г. поради симптомите си. Тогава тя каза на феновете си: „Имам страхотен екип от лекари, които работят до мен, за да ми помогнат да се оправя, и моите скъпи деца, които ме подкрепят и ми помагат. Работя усилено с моя терапевт по спортна медицина всеки ден, за да възвърна силата си и способността си да се представям отново, но трябва да призная, че е трудно."

 

Източник: http://life.dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини