От х:

Днес в x:

Тото от "СкандаУ": Още съм в дупка, катеря се! Не заслужавам щастието и жената, която имам!

"Още съм в дупка. Това продължава вече година и половина. Катеря се от този кладенец, в който паднах и слава Богу, че Кристин е до мен, както и децата". Това каза Йонислав Йотов - Тото в предаването "Търси се". Той бе в студиото заедно с дуетната си половинка - Лъчо.

"Аз не заслужавам да съм щастлив, не заслужавам и тази жена, която е до мен. Много я обичам, тя всичко пое от мен, след реакцията ми в подкаста с Тити Папазов. И децата много изживяха - аз се дразних, исках да са тихи, крещях им, всичко поеха от мен и моята идиотия", допълни още Тото.

Жената до него Кристин пък го разплака с думи на благодарност, че я е върнал към танците и гледа двете деца, когато тя отсъства. "Вечер ги приспива, храни, пее им, докато заспят. Освен това, всеки ден ми казва колко съм красива и така ми поддържа самочувствието. Искаше да си купим къща на село и сега сме в процес на строеж, след този подкаст. Едва оцеля и той, и ние всички след случката", разплака се Кристин.

"Такива глупости съм правил в този живот, че ако не беше тя до мен, щях да съм дъното", казва Тото. Според него, половинката му го "изритала от дупката" и започнал да живее отново.

"Същият човек си е той, откакто го помня, само малко се е свил. Но ние сме заедно винаги и в добро, и в лошо", сподели партньорът на Тото - Лъчо.

Жената до него - Ралица също е изживяла трагедия преди година-две. "Тогава загубихме дете, беше много, много тъжно. Той беше съсипан, аз също. Единствен път сме се карали, тогава аз си тръгнах към Студентски град. Чаках си на спирката на "Плиска" и той дойде. Хвана ме за ръка, нищо не каза, тръгнах с него и така до днес", каза Ралица.

"Тя беше жената до мен, когато загубих майка ми от рак. Много бяхме близки. Ние с нея сме еднакви - доста затворени. Аз не обичам да занимавам другите със себе си, с това, което се случва в мен. Но се опитвам винаги да бъда до жена ми, до двете ни деца. Те знаят, че могат да разчитат на мен", каза Лъчо.

За дуета "СкандаУ" говориха и общите им приятели, които също са до тях в добро и зло. "Имаме много хора, с които сме израснали и още сме приятели. Те са ни богатство", каза още Лъчо.

Източник: http://www.bgdnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини