От х:

Днес в x:

Godsmack споделиха видео към емоционалната балада „Truth“

Godsmack пуснаха официално видео към песента „Truth“. Клипът, режисиран от фронтмена на групата Съли Ърна и Франческа Лудикар, може да видите по-долу.

„Truth“ е част от последния албум на Godsmack, „Lighting Up The Sky“, който беше издаден през февруари 2023 г. чрез BMG. Записът е копродуциран от Ърна и Андрю Мърдок.

По-рано този месец Съли Ърна сподели повече за песента в интервю за радио I-Rock 93.5: „Ако някой знае нещо за мен, той знае, че винаги пиша за събития от реалния живот, които за добро или лошо са ми повлияли на емоционално ниво. За съжаление, това не беше едно от най-добрите събития в живота ми, но беше толкова реално. И по ирония на съдбата това е ми се случи, точно когато записвах и композирах последния албум. Вече бяхме в студиото от месец или два и пишехме и записвахме някои от песните. И тогава ми се случи това, че една седемгодишна връзка беше предадена .. Това ме затвори, разби ме за един миг. Трябваше да прекратя целия проект. Момчетата проявиха разбиране, но в този момент аз просто трябваше да си спра."

Източник: zrock.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини