От х:

Днес в x:

Кои са най-актуалните обувки за пролет 2024

Кой е най-актуалният модел обувки за предстоящите пролет и лято? Смело можем да отговорим, че това са балеринките. Този удобен и същевременно елегантен тип обувки ни предоставя безкрайни варианти за комбинации, като дори не жертваме комфорта си.

Балеринките са вдъхновени от класическите балетни палци и се появяват като обувки някъде през 40-те години на миналия век в Париж. След това красят нозете на холивудски икони като Одри Хепбърн и Бриджит Бардо, припомнят ни Net-a-Porter.

Популярността им не спада и през следващите десетилетия, а обяснението за това е просто - изработени от мека кожа или сатен, балеринките прилягат перфектно на ходилото и могат да се носят с всичко - от джинси и по-строги панталони до ефирни рокли и поли до коляното.

За пролетта и лятото на 2024 г. разнообразието от модели е огромно. Популярност добива мрежестия модел на Alaia, който има и своето скромно копие в Zara. От сатен са предложенията на Loeffler Randall, модели от мека лицева или велурена кожа можем да открием при Jimmy Choo, Manolo Blahnik, Khaite.

Един от най-класическите модели балеринки, разбира се, принадлежи на Chanel. В бежово с черни върхове, тази обувка е олицетворение на парижката елегантност и отива буквално на всичко.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини