От х:

Днес в x:

Pet Shop Boys представят нов сингъл

Дуото  направи световната премиера на водещия сингъл от предстоящия си 15-ти албум по BBC Radio 2 на 31-ви януари.

По време на участието си в сутрешното предаване на британското радио Neil Tennant и Chris Lowe те споделят и подробности за най-новия си материал.

Новият албум – продуциран от James Ford – е продължение на албума на двамата от 2020 г., „Hotspot“, който включва синглите „Dreamland (Feat. Olly Alexander)" и „Monkey Business“.

Представянето на песента съвпада с премиерата на концертния филм „Dreamworld“ на Pet Shop Boys, който документира турнето с най-големите хитове на синт-поп дуото на живо от „Royal Arena“ в Копенхаген, и който ще бъде в кината във Великобритания на 31-ви януари и 4-ти февруари. Филмът е заснет от режисьора David Barnard. 

Дуото вече изнесе концерти в Обединеното кралство и по света като част от обиколката, която първоначално беше обявена през 2020 г. и започна, когато бяха премахнати ограниченията срещу Covid-19.

След изключително успешните етапи през 2022 и 2023 г., Neil Tennant и Chris Lowe ще продължат да празнуват своя каталог с пет нови дати през лятото на 2024 г. - в Глазгоу, Нотингам, Бирмингам и Манчестър, а финалът ще бъде в Белфаст на 11-ти юни - техният първи концерт там от 1991 г.

Ето линк към видеото:https://www.youtube.com/watch?v=dUVfoybVqIg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини