От х:

Днес в x:

Michael Bolton е претърпял операция заради мозъчен тумор

Michael Bolton разкри, че наскоро е претърпял спешна операция за премахване на мозъчен тумор.

В съобщението на певеца във Facebook се казва още, че операцията е била успешна и сега той си дава време за възстановяване у дома със семейството си.  

„Ще започна с пожелание към всички за щастлива и здрава нова година! Искам и да споделя, че 2023 г. ми донесе някои доста изненадващи предизвикателства“, пише Michael Bolton. „Точно преди празниците ми беше открит мозъчен тумор и се наложи спешно да се оперирам. Благодарение на моя невероятен медицински екип, операцията беше успешна. Сега си почивам вкъщи, заобиколен от огромната любов и подкрепа на моето семейство. В следващите няколко месеца ще посветя времето и енергията си на възстановяването, което означава, че за известно време ще сложа на пауза концертната си дейност. Винаги ми е много тежко, когато разочаровам феновете си или се налага да отменям шоута, но не се съмнявайте, че работя усилено, за да се оправя по-бързо и да се върна на сцената възможно най-скоро“. 

Bolton завършва посланието си с думи на благодарност за подкрепата на почитателите си и обещава да ги информира за състоянието си, когато е възможно. 

В началото на ноември миналата година Michael Bolton издаде празничния албум „Christmas Time“, а малко по-рано през 2023 г. излезе и първата му колекция с изцяло оригинален материал „Spark of Light“. Той планираше да направи турне в САЩ и Европа в началото на тази година, но сега това намерение е сложено на пауза. 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини