От х:

Днес в x:

Знае ли Лукашенко, дали Путин е жив?

„Забележително е, че ден след информацията за смъртта на Путин, Александър Лукашенко започна да говори за мир в Украйна и се предлага за главен миротворец. Лукашенко знае повече от мнозина в Кремъл ...", пише в популярния Telegram канал „Генерал СВР“.

Съобщения за предполагаемата смърт на Путин отново се появяват в анонимния Telegram канал „Генерал СВР“. Каналът, зад който има информация, че стои бивш високопоставен офицер от външното разузнаване на Русия, привежда нови доказателства за смъртта на руския президент.


По-рано „Генерал СВР“ съобщи, че руският президент Владимир Путин е мъртъв, тялото му е във фризер, а негов двойник се появява на различни събития: „Никакво уважение към починалия. Трупът на Путин беше поставен във фризер, който преди това съдържаше дълбоко замразени храни, в президентската резиденция във Валдай. Лекарите, участвали в лечението и реанимацията на Путин, са разпределени в няколко стаи в резиденцията и продължават да бъдат задържани от службата за сигурност на президента“.


Сега източниците на канала са се въоръжили с нови доказателства. „Въпреки готовността за широкото използване на двойника (на Владимир Путин), някои от планираните преди Нова година събития с участието на президента на Руската федерация са отменени“, пише каналът.


Друго доказателство, което привежда той е, че практически никой не оценява блокирания център на Москва в нощта на смъртта на президента, и то напразно. След новината за смъртта на Путин -бяха прекратени почти всички неофициални преговори с руското ръководство на много фронтове.


„Сега обкръжението на Николай Патрушев решава как да постъпи със семейството на Путин. Още тази сутрин, за да прекъснат информацията за смъртта на президента, те планираха да пуснат в информационното пространство „щастливата и усмихната“ най-голяма дъщеря на Путин и дори мислеха за подобно „извеждане“ на Алина Кабаева, но виждайки, че ресурсите на Кремъл и опозицията в унисон се справят сами с тази задача, решиха да се въздържат“, коментира още от канала.


„Лекарите все още се намират на територията на резиденция „Валдай“. Там се намира и трупът на президента“, пише още каналът .

 

Източник: frognews

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини