От х:

Днес в x:

Когато сгъваемият смартфон стане дамска чанта

По време на изложението IFA 2023 в Берлин китайската компания Honor, някогашна дъщерна марка на Huawei, представи визия за сгъваем смартфон, каквато не бяхме виждали досега.

Концептуалният модел Honor V Purse представлява сгъващо се навън устройство, което позволява на потребителя да прикачи различни верижки, пера и пискюли и да го използва като модно портмоне.

Цялата концепция разчита и на това, че можем да зададем определени цветове и дизайни на външния екран, които да прилягат към облеклото ни.

Honor нарича тази си идея phy-gital и обяснява, че тя свързва световете на "физическото" и "цифровото" заедно.

Очевидно компанията е ангажирала множество модни експерти да създадат специални дизайни именно за тази цел.

Honor ги нарича "интерактивни платна", тъй като не става дума просто за статични изображения, а такива, които реагират на докосване и накланяне.

От хардуерна гледна точка Honor V Purse ни напомня за първия сгъваем телефон Huawei Mate X отпреди няколко години, който използва подобен дизайн с разгъваща се навън панта и бутон за отключване на механизма.

При такива устройства спецификациите не са толкова важни и за момента почти нямаме бърз поглед към хардуерните спецификации на Honor V Purse.

Към момента Honor V Purse няма нито цена, нито потенциална дата на пускане, така че ще трябва да изчакаме за повече детайли.

Източник: LifeStyle

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини