От х:

Днес в x:

Какво ще предложи сгъваемият смартфон на Honor

Honor се очертава да е следващият производител, който ще предложи сгъваем смартфон, а тази седмица компанията потвърди, че името на модела ще е Magic V. 

По-рано тази година циркулираха слухове, че телефонът ще се появи навреме за Коледа, но очевидно производството му е било забавено и ще трябва да изчакаме до началото на 2022 г. 

От снимката, споделена от Honor, научаваме, че моделът ще е с голям вътрешен екран, подобен на този при Samsung Galaxy Fold 3, а според неофициални източници размерът му ще е осем инча и с висока резолюция от 2200 х 2480 пиксела.

Очаква се също така първият сгъгваем флагман на Honor да разполага с новия чипсет Snapdragon 8 Gen 1, който ще осигури максимална производителност и бързина. 

Ако слуховете се окажат верни, телефонът най-вероятно ще е оборудван с тройна камера с главен 108-мегапикселов сензор, телефото камера и камера с широк ъгъл. 

Както и тазгодишните модели на Honor, Magic V ще работи свободно с приложенията на Google, тъй като след раздялата си с Huawei компанията вече не е обект на американските рестрикции. 

Засега нямаме представа каква ще е цената на сгъваемия модел и ще е интересно да видим дали Honor ще успее да предложи по-конкурентна такава спрямо останалите производители на сгъваеми телефони до момента.   

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини