От х:

Днес в x:

Зрители на сериала "Просто ей така...": Спрете го вече, ужасен е!

Въпреки заявката, че екипът на "Просто ей така..." започва работа по третия сезон на сериала,  зрителите не останаха особено очаровани от новината. Дори напротив, в социалните мрежи се появиха призиви продължението на "Сексът и градът" окончателно да бъде спряно, тъй като по думите им е "абсолютно ужасно".

Възроденото шоу включва оригиналните звезди Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис, а екранната Саманта Джоунс, в ролята Ким Катрал, се очаква да се появи във финалния епизод на втория сезон. За съжаление, новите епизоди не успяха да предизвикат масовия фурор, който съпътстваше предишната поредица.

"Аз бях най-големият фен на "Сексът и градът". Гледала съм всички епизоди по 10 пъти. Обожавам и първия филм. Оттогава обаче, шоуто сякаш не иска да приключи грациозно. С всеки епизод ситуацията става все по-зле и не мога да повярвам, че сюжетните линии толкова много се разтягат", пише зрителка.

"Това е най-лошият сериал. Гледала съм по-интересни коледни филми. Личи си, че вече нямат никакви оригинални идеи, ужасно е. Моля ви, намерете си по-добри сценаристи", пише друга потребителка.

Изненадващо, наред с критиките към цялото шоу, най-неприятен за зрителите се оказа персонажът на Сара Рамирес - небинарната Че Диас. В социалните мрежи потребителите буквално молят екипа да махне героинята й завинаги.

"Моля ви, разкарайте Че от сериала. Тя е непоносим задник. Знам, че започва нова връзка, но ние нямаме никакъв интерес да гледаме тази сюжетна линия. Направете го иначе приключвам със сериала", споделя негодуванието си зрителка.  

Критиките на зрителите обаче са в разрез с мнението на тв критиците. Сериалът е възхваляван като "идеално въведение към лятото" от "Vanity Fair", вторият сезон на "Просто ей така..." е обявен за "блестящо гледаем" от "The Guardian" и "секси", "дързък" и "изпепеляващ" от "People".

"Радваме се да споделим, че след старта на втория си сезон сериалът се нарежда на първо място в класацията на HBO Max за оригинално съдържание  и е най-гледаният оригинален сериал в стрийминг платформата Маx в Щатите в момента. С наближаването на дългоочаквания финал на сезона в четвъртък даваме зелена светлина на Майкъл Патрик Кинг и великолепните му колеги от сценаристи, продуценти, актьори и всички от този невероятен екип, които 25 години по-късно продължава да ни очарова с увлекателни истории с динамични приятелства. Нямаме търпение зрителите да видят къде ще отведе третият сезон любимите ни нюйоркчани", споделя Сара Обри, ръководител на отдел "Оригинално съдържание".

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Са
    Саманта
    0 0
    13:18, 24 авг 2023
    "Вагината трябва да е в пътеводителя на Ню Йорк, защото е най-търсеното нещо и е винаги отворена!"
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини