От х:

Днес в x:

Коя е мистериозната жена, с която Киану Рийвс споделя ваканцията си

Без да го прави целенасочено, Киану Рийвс показа тонизираната си фигура без риза, след като наскоро стана жертва на папараци, докато се наслаждаваше на релаксиращ ден на яхта в Капри, Италия.

58-годишната звезда от "Джон Уик" изглежда в добро настроение по зелени бански, докато се наслаждава на чаша шампанско по време на почивка. И докато много от феновете му с основание отбелязаха, че Киану Рийвс не е в компанията на половинката си Александра Грант, а на друга мистериозна дама, то от Daily Mail побързаха да разяснят, че няма повод за притеснение, защото той всъщност е със сестра си Ким.

Актьорът е уловен, докато скача от& лодката за освежаващо плуване, преди да облече бейзболна шапка и риза, за да разговаря с приятели. Възползвайки се максимално от свободното си време, звездата сложи и каска, за да се наслади на живописна разходка с Vespa из Капри. Киану е видимо щастлив около любимите си хора по време на почивка от напрегнатия си снимачен график.

Всъщност това е рядка публична поява на Киану с по-малката му сестра Ким. Известно е, че Киану дарява 70% от заплатата си от първия филм "Матрицата" за финансиране на изследвания за левкемия, след като Ким се бори с болестта в продължение на 10 години.

Актьорът, за когото се твърди, че е получил авансово плащане от 10 милиона долара и е спечелил общо 35 милиона долара за първия филм от поредицата през 1999 г., е вдъхновен да финансира изследване на рака на кръвта, след като Ким е диагностицирана с това заболяване през 1991 г., съобщава LadBible.

През това време Киану Рийвс става основният болногледач на Ким и помогна за възстановяването й, след като тя прекарва десетилетие в борба с рака, преди да влезе в ремисия.

Предаността на звездата от "Скорост" към сестра му го кара да продаде дома си, за да бъде по-близо до нея, като именно заради това се забавят и продълженията на "Матрицата". Смята се, че той е похарчил пет милиона долара за терапии, за да помогне на Ким да се възстанови.

"Тя винаги е била до мен, затова и аз винаги ще бъда тук за нея", е казвал неведнъж известният актьор. По същото време Киану Рийвс стартира и благотворителна фондация за подпомагане на тези, които се борят с рака.

През 2009 г. той казва пред Ladies Home Journal: "Имам частна фондация, която работи от пет или шест години за подпомагане на няколко детски болници и изследвания на рака. Не обичам да свързвам името си с нея, просто оставям фондацията да прави това, което прави."

Чистосърдечно, добросъвестно и скромно - точно в стила на Киану Рийвс. Именно тези негови постъпки са причината, да е така харесван не само като актьор, но и като човек от милиони хора по света. 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини