От х:

Днес в x:

Смешен плач, отговори Гълъб Донев на критиките на премиера Николай Денков

"Това не са сериозни критики, а смешен плач, с цел отвличането на общественото внимание от важните за деня теми". Това каза пред журналисти бившият служебен премиер Гълъб Донев, който коментира критиките на настоящият министър-председател Николай Денков и министри от кабинета към работата на служебното правителство.

"За тези два месеца редовното правителство се похвали с два законопроекта, които всъщност са разработени от служебното правителство. Всички останали законопроекти по Плана за възстановяване и устойчивост, които още Народното събрание не е разгледало и приело, са внесени от служебното правителство", подчерта Донев.

Гълъб Донев коментира част от теми, свързани с договорите за поддръжка на пътищата с Агенция „Пътна инфраструктура“, хеликоптерната помощ и бюджета, които бяха засегнати на днешната пресконференция на представители на правителството. „Това са стари проблеми, които служебното правителство реши. Всичко това подлежи на контрол, но предполагам, че за всички тези въпроси ще има отговор от служебните министри“, каза Донев. 

Гълъб Донев коментира темата на поклонение пред бившия министър на труда и социалната политика Иван Нейков в столичния храм „Света София“. 

"Това са стари проблеми, които служебното правителство реши. Всичко това подлежи на контрол, но предполагам, че за всички тези въпроси ще има отговор от служебните министри", каза той.

Източник: БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини