От х:

Днес в x:

Заподозряха Майли Сайръс, че е влязла в секта

Певицата Майли Сайръс предизвика притеснения сред феновете си, които подозират, че е попаднала в сектата „Модерно училище за мистерии“. През май певицата отмени всички турнета, като обясни това с умора от постоянно движение.

Феновете обаче намериха снимки на Майли с „кураторите“ на сектата и научиха, че тя е станала член. „Те се запознаха с Майли през февруари 2023 г., веднага след издаването на песента Flowers, и я насърчиха да се присъедини към тях“, каза един от феновете на певицата.

На участниците е обещано трансформиращо пътешествие, което ще им помогне да променят света около тях. В сектата има „социален асансьор“, но за да напреднете в него, трябва да депозирате пари и да се отдалечите от семейството и приятелите си, докато трае трансформацията.

Майли Сайръс стана известна още като дете във филми на Disney. Бързата слава със сигурност се отрази на израстването ѝ като личност. Тя преживя сложни периоди като наркотична зависимост, алкохол, много купони и трудно понесе раздялата с бившия си съпруг Лиъм Хемсуърт, на когото посвети част от песните си.

Все пак през май месец тази година звездата говори за своето развитие като албумът Endless Summer се счита за послание към Хемсуърт и многото му предполагаеми изневери и лошо отношение към Майли.

Но сега феновете ѝ са разтревожени и не са сигурни дали отказът от алкохол и партита не я насочва към нова зависимост – към тази секта. Също така не е ясно дали това няма да навреди на връзката ѝ с Макс Морандо.

Двамата се срещат покрай общи приятели. През 2021 г. за Vogue Сайръс нарича Морандо един от любимите си изгряващи артисти.

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини