От х:

Днес в x:

Реалити предаването "Или аз, или менюто" с премиера по TLC

"Или аз, или менюто" е нова документална поредица от продуцентите на "90 дни до сватбата". Новото реалити проследява четири двойки и взаимоотношенията им, докато се ориентират в ресторантьорската индустрия.

Всяка двойка се сблъсква с различни предизвикателства, докато преминава през етапите в ресторантьорския бранш. Някои от тях току-що са отворили нови заведения за хранене, докато други се борят да стигнат до деня на откриването. Безкомпромисният характер на ресторантьорския свят със сигурност ще постави на изпитание не само бизнеса, но и отношенията им.

Големи и малки предизвикателства са повод за конфликти в напрегнатите работни дни и границата между поддържането на хармоничните лични отношения и проблемите в ресторанта започва да се размива. Работата с половинката е трудна, а желанието за успех в тази индустрия увеличава напрежението.

"Или аз, или менюто" хвърля светлина върху някои от причините, поради които приблизително 60% от ресторантите се провалят и почти 50% от браковете на двойки, захванали се с този бизнес, завършват с развод. Въпреки че се намират на различни етапи от пътуването си, всяка от двойките герои на поредицата, усеща натиск да направи бизнеса и връзката си успешни. Балансирането между стресиращото откриване на ресторант и нуждите на половинката може да се окаже най-голямото изпитание. Тези двойки знаят, че ако искат да осъществят мечтата си за ресторант, това няма да е лесно, но се надяват, че ще си заслужава.

Епизодите можете да гледате всеки понеделник от 22:00 часа по телевизионния канал TLC.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Видеа по темата

Случаен виц

Последни новини