От х:

Днес в x:

Двама български актьори участват във филм от вселената на „Марвел“

Българската актриса Ирмена Чичикова участва в 2 епизода от телевизионния минисериал „Тайно нашествие“ (Secret Invasion), а героинята и се нарича Крийга, става ясно от сайта за филмова информация „Ай Ем Ди Би“ (IMDB).

Освен нея във филма взима участие и друг български актьор – Венцислав Янков, в ролята на командир от ФСБ. Той също се появява в два от епизодите на сериала.

Това е още един пробив на талантлива българка във вселената на "Марвел", след като по-рано Мария Бакалова даде гласа си на космическото куче Козмо в "Пазители на галактиката 3". 

„Тайно нашествие“ е създаден от сценариста Кайл Брадстрийт и е част от вселената на „Марвел“, като се разпространява чрез платформата Disnеy+. Филмът е със рейтинг 7 в IMDB, което е доста висока оценка от страна на зрителите.

Освен българската актриса в минисериала участват още звезди като Самюел Джаксън, Бен Менделсън, Коби Смълдърс и Оливия Колман.

Чичикова спечели международно призвание с участието си в наградения със „Златна мечка“ на кинофестивала в Берлин филм „Не ме докосвай“. Позната е и от ролите си в българските филми „Доза щастие“, "Аз съм ти" и "Виктория".

Източник: БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини