От х:

Днес в x:

BIRD: Синът на Цончо Ганев, роден 2004 г., придобил апартамент за 197 442 лв.

Поредна прелюбопитна история, свързана с патологичната страст на българските политици към недвижимости в София, разкрива BIRD.

"Младият Силвестър Ганев на 17 г. придобива апартамент в София на много изгодна цена за 2022 г: 197 442 лв. или 1100 € кв.м. Отделно в цената влиза и гараж", пишат от разследващия сайт.

(Всъщност, от публикуваните извлечения от имотния регистър се вижда, че ЕГН-то на Силвестър Цончев Ганев започва с 04, т.е. - явно имат предвид възрастта му при покупката).

Докато баща му брани "българщината" в НС и пуска статуси със снимка на патрона си в гръб, Силвестър е придобил 86 кв. м на булеварда с екзотично име "Монтевидео", но пък в изконния български - и южен! - квартал Горна баня. В цената влиза и подземно паркомясто.

"На тази възраст Силвестър няма как да вземе ипотечен кредит. В декларациите на #ЦончоГанев има влог в евро, но не и такава сума, каквато е платена от #Силвестър за апартамента.

P.S. Справките в Имотния регистър не са безплатни, а се налага да ги правим често. Оставете по някой горд български лев в чекмеджето ни. Линк в коментар", пишат още от BIRD.

Източник: ClubZ

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ех
    ех
    7 0
    18:22, 30 юни 2023
    продължават да крадат тези политици
  • 2
    Ау
    аууууу
    14 -4
    18:24, 30 юни 2023
    Ама тоя е от Възраждане, това са руските му пари.Ха така народе, на тоя му плащат за да те облъчва.Пари взема човека, за това говори такива неща срещу европейския съюз.А продължавайте да им вярвате на тия мекерета руzzzки.
  • 3
    Шу
    Шундолюб Ахмаков
    2 -2
    13:45, 1 юли 2023
    Един имаше 17 апартамента подарени му от роднини в много по елитен квартал в София.Па друг имаше вила в Барса и кюлчета никой не рева,Даже втория благодарение на едни будали дето се въргаляха по площадите го изпраха с Ариел
    • Из
      изпраха го, друг път
      3 -1
      13:55, 1 юли 2023
      Ще му се случи и на него случка. Не е дошъл още момента.Поне целия народ видя какво преддтвлява Бойко, а и подчинените му. И при това положение да се гласува за Герб или за Гъзраждане???? Значи българския народ иска да го крадат. Кеф му е да е беден а други да лъжат и да крадат.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини