От х:

Днес в x:

Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски подкрепили кабинета Денков-Габриел, Делян Добрев гласувал против

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски са двамата депутати от движението, които гласуваха “За” кабинета “Денков-Габриел”. Това потвърди в кулоарите на парламента Карадайъ.

Той се аргументира с мотива, че след среща с ГЕРБ и ПП са заявили, че няма да пречат на коалицията да излъчи редовно правителство.

Това за нас е първа крачка към преодоляване на политическата криза. Българските граждани не искат шести поредни ненужни избори. Те искат спешно да преодолеем политическата криза, за да се решават проблемите на хората. Основният проблем за решаване е спиране на прогресивното обедняване на българските граждани, заяви Карадайъ.

49-ото НС има една много важна задача - да се опита да направи съдебна реформа, а тя не може да се случи без съдебна реформа, която пък не може да се случи без ДПС, подчерта лидерът на движението. Допълни, че ще бъдат проактивни по темата за промени в Конституцията.

Делян Добрев: Гласувах против, защото ПП са сбирщина от измамници, жадни за власт

Гласувах "против", защото продължавам да смятам, че ПП са сбирщина от измамници, жадни за власт. Това написа във фейсбук депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев, който не подкрепи кабинета "Денков-Габриел".

"Чакам с нетърпение да гласувам "за" при първия вот на недоверие към това правителство... И ми се струва, че този момент ще настъпи доста бързо!", допълва Делян Добрев.

Източник: БНТ

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини