От х:

Днес в x:

Бой между тинейджъри в Кърджали,батко налага непълнолетен с тръба

За хулигански действия 17-годишен е бил задържан в РУ-Кърджали. На 12 май около 21 часа на улица в Кърджали непълнолетният нанесъл удар с тръба на 14-годишен, с когото преди това влязъл в конфликт. Проверката е по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство и се извършва от сектор „Криминална полиция“ в управлението.

Проверка за извършена интервенция на номера на шасито на лек автомобил „Хюндай“ е започната в ОДМВР-Кърджали. Колата е иззета и е на съхранение в база на Областната дирекция. Сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ продължава работата по изясняване на случая.

За нарушена заповед за защита от домашно насилие 54-годишен е бил задържан в РУ-Кърджали. На 14 май около 10 часа мъжът не изпълнил съдебна заповед в полза на бившата му съпруга и задължението да не я приближава на по-малко от 50 метра. По случая е започната проверка по чл.296, ал.1 от Наказателния кодекс, която се извършва от сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

Кражба на велосипед е разкрита от полицаи от РУ-Крумовград. На 13 май била подадена жалба, че велосипед, оставен пред вход на жилищен блок, е бил откраднат. В хода на започналата проверка полицейски служители установили извършителя – 16-годишен, който е бил задържан в полицейското управление. Велосипедът е намерен и иззет. Група „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини