От х:

Днес в x:

Том Ханкс разказва за трудните моменти в Холивуд в новата си книга

Том Ханкс се завръща на писателската сцена с нова книга, след като през 2017 година издаде Uncommon Type, където беше събрал къси разкази на различна тематика.

Новото му произведение носи името The Making of Another Major Motion Picture и е вдъхновено от собствения му живот и опита му в Холивуд, включително негативното поведение, което признава, че самият той понякога е проявявал. Романът се базира на актьор, който прекъсва снимки на продукция, като Ханкс споделя, че всяко едно действие, за което пише, е виждал или е извършвал на снимачната площадка.

„Не всеки е в най-добрата си форма всеки ден на снимачната площадка. Имах трудни дни, опитвайки се да бъда професионалист, когато животът ми се разпадаше по повече от един начин и изискването към мен в този ден е било да бъда забавен, очарователен и любящ, а това е последното нещо, което съм в този момент“, казва Ханкс пред BBC.

Въпреки че признава, че не всеки път се е държал добре по време на снимки, актьорът отбелязва, че единственият кардинален грях в създаването на филм е загубата на време за продукцията. 

„Това, което не трябва да се случва, е някой да се подиграва с времето, продължителността на снимките или бюджета. Това е най-големият грях в кинобизнеса“, казва Ханкс.

Том добавя, че обществеността ще бъде изумена колко много хора могат да си позволят подобно поведение, защото знаят, че ще им се размине и продукцията не им прави забележка или не ги глобява. Причината е, че това са хора, които не носят филма на раменете си, не са вложили усилия или средства в него и просто са там за забавление или защото искат да бъдат показани на големия екран.

Романът The Making of Another Major Motion Picture включва герои, които са описани като „ревящи бебета“ и „психологически катастрофи“ в историята, която се върти около създаването на голям филм за супергерой. Ханкс обаче не спомена конкретна фигура от филмовата индустрия, която може да е вдъхновила книгата му.

Според синопсиса на произведението, The Making of Another Major Motion Picture се развива в три отделни части и проследява развитието на комикс от създаването му в края на 40-те години на миналия век до публикуването му през 70-те години, след което голям холивудски режисьор решава да го превърне в съвременен филм за супергерои.

„Разпръснати сред страниците са три комикса, включени в историята и създадени от самия Том Ханкс, включително комикса, който става официална връзка с основния филмов шедьовър на този роман“, гласи резюмето.

Новата книга на Ханкс идва, след като той се появи в три филма през 2022 година, включително „Елвис“, игралната версия на „Пинокио“ и „Човек на име Ото“.

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини