От х:

Днес в x:

"Masters of the Air" на Стивън Спилбърг и Том Ханкс ще се прави за Apple TV+

Oколо 6 години след като бе обявен този съвместен проект на Стивън Спилбърг и Том Ханкс, посветен на Втората световна война, той най-накрая има шанс да бъде осъществен, но с малко по-различен ресурс. Тази промяна е неизбежно следствие от промяната в „пейзажа” на телевизионната реалност – ако преди години имаше няколко канала, които обръщаха специално внимание на оригиналната си продукция и влагаха средства и усилия за усъвършенстването на историите и привличането на важни автори със специфичен почерк, то в края на второто десетилетие от XXI век всичко това е абсолютно задължително условие за оцеляването на всяка платформа, предлагаща ангажимент на зрителите към малкия екран – бил той телевизионен, компютърен или телефонен, вече е наистина без значение…

Наистина, „Band of Brothers” и „The Pacific” са продукции на НВО, ала предстоящата среща с „Masters of the Air” ще се окаже привилегия на Apple TV+, като реализацията на поредицата е дело на Amblin Television (собственост на Спилбърг) и Playtone production (компанията на Том Ханкс и Гари Гьоцман). В основата на сюжета е книгата „Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany” на Доналд Л. Милър, публикувана през 2007 година. Историята проследява легендарните „Mighty Eighth” военновъздушни сили, които – според официалния синопсис на книгата – са загубили повече войници от Морската пехота. За екипажите на американските бомбардировачи във Великобритания войната изглежда по доста по-различен начин в сравнение с реалността в окопите – при тях са се редували периоди на спокойствие, в комбинация с бира и танци по местните барове, последвани от неописуем ужас. Според военната статистика през 1943 шансът им за оцеляване е бил 1 към 5…

Говори се, че сценарист на „Masters of the Air” ще бъде авторът на „Band of Brothers” Джон Орлоф, който заедно с Греъм Йост („Justified”) ще се включи в екипа на изпълнителните продуценти, където ще си поделят отговорностите още с Дарил Франк и Джъстин Фолви от Amblin Television, както и със Стивън Шершиън от Playtone. Според информацията, поднесена от Deadline, очакванията са общото времетраене на поредицата да е осем часа, а бюджетът вероятно ще надхвърли 200 милиона долара.

Така се случват нещата – след като НВО задържат работата по една очевидно мащабна продукция, която със сигурност ще предизвика интереса на традиционните абонати, авторите-копродуценти решават да „пренесат” идеята си да реализация в нов дом, който тепърва ще набира популярност, но пък и притежава доста свеж потенциал, след като стартира буквално след седмица

Източник: http://operationkino.net/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 13.08.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Потопени в работа и неотложни задачи, ще забравите за личните си нужди. Честни в отношенията, ще намирате подходящият тон и ще се възползвате от възможностите, които ви се дадат. Дистанцирайте се от нечие недобро намерено поведение и покажете силата на характера си. Вечерта ви ще е спокойна, сред близки хора.
13 авг 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С каквото и да се заемете днес, бъдете сигурни че усилията ви няма да са напразни. Знаете какво искате и постепенно вървите към осъществяването му. Предвидете обаче различни възможности за действие, тъй като не е изключено да ви изненадат. Ако напоследък пренебрегвате чувствата на човека до вас, опитайте се да поправите тази грешка.
13 авг 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Засилва се тенденцията към финансова стабилизация, особено при онези от вас, които са изцяло ангажирани в професионалната сфера. Възможно е натоварването ви да бъде повече от обичайното, но резултатите ще са добри. Почтеността и коректността ви ще увеличат авторитета ви. Не бъдете нетърпеливи.
13 авг 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Работата ви днес е приятна и интересна. Запознанствата, които отбелязвате, може да са ви особено полезни за бъдещите ви проекти. За някои от вас този ден е свързан с нова работа или промяна на дейността. Привлечени сте от нови перспективи и търсите начини да ги осъществите. Засега обаче ще трябва да почакате, докато откриете най-доброто за вас.
13 авг 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес ще ви се наложи да се заемете с различни въпроси, голяма част от които съвсем не сте планирали. Въпреки това се постарайте да не оставяте нищо, което можете да свършите днес за следващите дни. Това би означавало да изостанете с работата си, което не е желателно. Обърнете повече внимание на семейството си.
13 авг 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Подходящ ден за делови контакти. Не пропускайте нито един детайл и търсете възможности във всяко нещо. По този начин имате шанса да откриете доста перспективи за развитие. Отделете достатъчно внимание на вашия сърдечен партньор.
13 авг 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Днес сте общителни и това е единствено във ваша полза. Ако работата ви е свързана с много контакти, бъдете сигурни, че този ден ще бъде успешен за вас. Успявате да се справите с какви ли не заплетени ситуации, главно благодарение на умението си да убеждавате. Но не бъдете крайни в оценките си защото не сте застраховани от и от грешки.
13 авг 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес околните прекалено много ви занимават с личните си проблеми, към които вие не можете да бъдете безучастни. Не пренебрегвайте предложението на колега, което може да открие за вас бленувани перспективи. Обмислете добре действията си в личен план. Пазете се от прибързани постъпки, носещи трайни негативи.
13 авг 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Запретнете ръкави и работете, проектите ви в голяма степен ще зависят от постигнатото днес. Работата ви с администрацията може да ви изтощи, но ще го преживеете. Разумът и интуицията ви са силни, вслушвайте се по-често в тях и ще оставате доволни. Децата ще ви зарадват с успешното си справяне с житейски проблем.
13 авг 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Искрата надежда, която до скоро съществуваше по отношение на бъдещ проект, сега започва силно да се разгаря. С други думи ще получите необходимите ви средства за да го започнете. Запазете ентусиазма си и дайте път на желанието си да покажете умения, рутина и професионализъм.
13 авг 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Отлични резултати за тези от вас, които се трудят в деловата област. Прогнозите ви се потвърждават, а това неминуемо повишава авторитета ви. Интимният ви партньор ви удовлетворява напълно и провокира творческите ви способности. При вас те са в изобилие и това ви задължава да намерите подходяща сцена за изява.
13 авг 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Срещите ви ще са ползотворни не само с доброто впечатление, което оставяте за себе си, но и с информацията, която ще узнаете. Заради нея са възможни промени в плановете ви, но всичко е подчинено на интересите и бизнеса ви. Съдействие от хора, за които все по - малко мислите и това ще ви впечатли.
13 авг 2020
Последни новини