От х:

Днес в x:

11 нови песни, които не трябва да пропуснете

Плейлистата ни за този уикенд радва с великолепни нови песни, смислени текстове с малко тръпчив вкус, на места с тежки прозрения и житейска тъга, и то в различни стилове.

За голяма изненада са се пръкнали две български парчета с думи, каквито не сме чували от години, да не кажем десетилетия. Затова започваме с тях - каквото става вкъщи е най-важно, нали така. Папи Ханц казва за новото си парче, че едно от поредицата три най-трудно написани негови песни. А за "Рестарт" на Ваня Щерева можем да предположим, че вероятно ще рестартира всеки блуждаещ мозък.

Следва "Use Me" (Brutal Hearts) - ритмичното ново парче на Diplo, което е малко по-друг поглед към вечната тема за разбитите сърца.

"Praising You" на Рита Ора окончателно ни хвърля в танцово настроение и това не е чудно, защото е замесен @FatboySlim.

Кали Учис пусна наскоро едно галено джази парче - "Moonlight", а сега песента се е сдобила с видеоклип.

Продължаваме с джази звучене, но от британската звездичка Оливия Дийн, пробив на годината на Amazon Music за 2021 г. - Dive.

Селин Дион, която постепенно и болезнено губи своята подвижност, участва за във филма "Love Again", който предстои да излезе на 5 май. Освен че това е първата и роля в киното, тя записва нови песни за саундтрака на филма.

И още за покъртителните неща в живота - "Wish You The Best" на Люис Капалди.

Преминаваме на по-хард вълна с Rescued на Foo Fighters, бунтовната "#Rebel" на екстремните Extreme и за финал - бруталното метъл прозрение "If I Fall" на Five Finger Death Punch от албумът им  American Capitalist. Парчето е от 2011 година, но 5FDP си я качиха в канала тези дни.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини