От х:

Днес в x:

Насрочват конкурс за управител на „Тролейбусен транспорт“

Ще бъде насрочен конкурс за управител на „Тролейбусен транспорт“ ЕООД. 100 % от капитала на дружеството е собственост на Община Хасково. В момента то се управлява от Албен Манджуков. Причината за насрочването на нов конкурс е изтичането на мандата му. Управителят на дружеството встъпва в длъжност за срок от 3 години. Процедурата за насрочването на конкурса трябва да бъде разрешена от Общинските съветници. То ще се изпълни със заповед на кмета на Хасково.

Предложението е направено вече в докладна на градоначалника, която ще бъде разгледа на сесията на Общинския съвет на 28-ми април.

Конкурсът ще мине в три етапа-документален, представяне на концепция за развитие и дейност на дружеството за период от три години, и събеседване. До класиране ще бъдат допуснати кандидатите, които съберат не по-малко от 4,5 крайна оценка по определените критерии. Те ще се съблюдават от комисия, която ще се ръководи от заместник-кметът Динко Тенев.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ба
    бай Танас общественик
    30 0
    22:01, 19 апр 2023
    Конкурса е за списваши и лапнишарани и да отговаря на законодателството! А Кандидата от сега е известен на определен кръг хора.. и е балканджия от смоленск 🍌
  • 2
    Ру
    Румен
    24 0
    23:04, 19 апр 2023
    Много вярно! Този конкурс е пълна формалност , защото от сега е ясно че отново шефът на Тролейбусен транспорт Манджуков ще е той... До кметските избори.... Залагам 100лв че няма да е друг.....
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини