От х:

Днес в x:

Стендъп комеди шоу „Хомеопатия за душата“ ще разсмее перничани на 26 април

Първият български вентролог и един от най-добрите стендъп комедианти в страната Димитър Иванов – Капитана ще представи в Перник своето стендъп комеди шоу „Хомеопатия за душата“. Спектакълът ще е на 26 април на сцената на Общинския драматичен театър „Боян Дановски“, съобщиха от културната институция.

Постановката е създадена по авторски текст на Капитана, който играе главната роля като гост-актьор. Режисьор на представлението е Емил Йорданов. Спектакълът се играе в партньорство с „HashtagSTUDIO“ и с участието на актьори от трупата на Драматичен театър „Рачо Стоянов“ в Габрово.

Зрителите ще видят на сцената любимеца на народа, българинът от едно време и житейски мъдрец в сегашно време – Бай Тъньо, както и TikTok сензацията – Алекс Йорданов, известен още като AJ TikTok.

Защо алкохолът не е решението, какво можем да научим от кучетата и откъде се е зародил българският манталитет? Това са само част от въпросите, които няма да получат отговор, но ще заредят с много емоции и добро настроение публиката на комедийното шоу.

Димитър Иванов е първият вентролог в България. Куклата, която актьорът е назовал Бай Тъньо, оправя света – нравоучителства, мърмори, поставя диагнози и за кратко време се превръщат в истинска сензация.

 

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини