От х:

Днес в x:

Кърджалийци към ПП „Възраждане”: Ще участваме в референдума за запазването на българския лев!

Изображение 1 от 3

     Ще участваме в референдума за запазването на българския лев! Подкрепяме идеята на ПП „Възраждане”. Тя е в съзвучие с националния интерес. Това споделят жители на Кърджали и областта, които се подписаха в подкрепа на инициативата на политическата формация за иницииране на референдум срещу влизането в еврозоната. Подписи полагат хора от различни партии, етноси и вероизповедания. Това сподели за Кърджали бг вести председателят на областната структура на ПП „Възраждане” и втора в листата на формацията за Девети кърджалийски многомандатен район Анета Георгиева. Тя сподели,че мнозина категорично подчертават, че харесват политическите идеи на лидера на партията д-р Костадин Костадинов.

      Над 3000 подписи са събрани от доброволци на ПП „Възраждане” в общините Кърджали; Момчилград; Крумовград; Ардино и Кирково. Това е за по-малко от 8 седмици.

     Ще припомним, че вчера на пресконференция лидерът на партията оповести, че доброволци на формацията са събрали 510 000 подписа за 11 седмици в около 100 общини в страната.

      Хората са категорични, че с въвеждане на еврото животът рязко ще поскъпне. Обикновените граждани ще загубят от смяната на лева с евро. Те дават за пример държави, в които са пребивавали като Германия, Италия, Гърция.Там скокът в цените е бил драстичен.

      Хората от областта смятат,че ПП”Възраждане” работи в региона с перспектива. Нейните симпатизанти ще се увеличават с времето. Искат повече държавност и контрол.Не крият носталгия към времето когато държавата е била силна.

      Те сочат,че една от партиите,която искрено се страхува от ПП „Възраждане” е ДПС.Нейните агитатори плашат неоснователно хората по селата с нов Възродителен процес,ако партията на д-р Костадин Костадинов дойде на власт.

      Надявам се на 2 април да удвоим изборния си резултат,прогнозира Анета Георгиева.

    Гласувайте с № 3 в интегралната бюлетина!

    Платена публикация.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Още новини

    Последни новини