От х:

Днес в x:

Уважавани в страната архитекти ще оценяват проектите за Водната кула

Едни от най-уважаваните архитекти в страната ще оценяват проектите за обновяване и преустройство на Водната кула в Димитровград.

Председател на журито е арх.Владимир Милков - председател на Камарата на архитектите в България. В комисията са проф.д-р арх.Тодор Булев – председател на Съюза на архитектите в България, д-р арх.Анета Василева от Университета по архитектура и геодезия - София, катедра „История и теория на архитектурата”, д-р арх.Мила Никифорова от Университета по архитектура и геодезия - София, катедра „Градоустройство”, арх.Нина Танчева – председател на РК на КАБ-Хасково, инж.Снежа Янева-Жекова – председател на Районната колегия в Хасково на Камарата на инжиенерите в инвестиционното планиране и главният архитект на община Димитровград, арх.Елисавета Георгиева.

Преди дни изтече срокът за подаване на проектни предложения за идейно развитие на Водната кула в Димитровград. В момента тече гласуване до 23 февруари от гражданите на специално създадения за целта сайт, кой проект е най-предпочитан от тях. На 24 февруари (петък) в зала „Гросето" пред журито на конкурса ще бъдат представени проектите. В 16.00ч. ще бъдат обявени и наградени победителите. Тогава ще бъде открита и изложбата с проектите. 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини