От х:

Днес в x:

Маги и Миро с обща песен

Дни преди премиерата на дебютния си албум, Маги Джанаварова, третият български Мюзик Айдъл, снима ново видео заедно с Миро.

Песента на Маги и Миро се казва„Светът е мой” и ще влезе в предстоящите албуми и на двамата. Композицията е дело на скандинавските саунд дизайнери Уил Симс, Хайки Лиматайнен и Нале Алштед, автори от Universal Music Publishing, световна структура за таланти в областта на композирането и създаването на песни.

В парчето като гост музиканти се изявяват Боян Ковачев на китара и Бисер Иванов на китара и един рядко срещан инструмент – саз, ирански струнен инструмент, чието звучене много прилича на микс между бузуки и цитра. Част от беквокалите са записани от Ели Раданова.

За клипа на „Светът е мой” предстоят още няколко дни външни снимки. 

Ето какво казват продуцентите на парчето, както и самите Маги и Миро за общата си работа:

Най-хубавото на песента е това, че по един много приятен според мен начин в нея се вляха нашите индивидуалности и начин на пеене. Аз вкарах аренби елементи, а опитът на Миро много ми помогна да развия моята част на изпяването и да намеря най-добрата посока на вокала. Написахме текста заедно, стана като на игра. Той ми подаваше реплика, аз му отговарях." споделя Маги.

Музиката веднага ми влезе под кожата. За мен беше вдъхновение да работя с Маги, защото я харесвам като артист и защото мисля, че вирусът на таланта, който тя носи може да послужи като стимул за много други артисти.” сподлея пък Миро.
 
Дебютният албум на Маги ще излезе в началото на декември от Вирджиния Рекърдс.

Източник: mp3.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини