От х:

Днес в x:

Издирват хасковлия, набил съседка в парк

71-годишен се издирва заради нанасяне на телесна повреда на хасковлийка, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Вчера на спешния телефон е подаден сигнал от 62-годишна, която заявила, че в парк край улица „Добруджа“ в областния град е била ритана и блъскана от свой познат, който бил във видимо нетрезво състояние. Жената няма обяснение защо съседът й станал агресивен.

Настанена е за лечение в МБАЛ-Хасково, без опасност за живота. Нападателят е в процес на издирване. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Hk
    hkj
    18 -2
    10:36, 9 фев 2023
    Сигурно е много трудно да издириш някой 71 годишен, че и да вземаш и пари за тая работа ...
  • 2
    Съ
    съседчето от квартала
    12 -6
    10:58, 9 фев 2023
    Вече стана така,че от всичко се прави новина,и всеки може да е.е майката на другия.Съседката се обажда и казва,че някой я блъскал и бутал,органите са длъжни да и обърнат внимание.Макар,че накрая излиза,че се напил и я напсувал,ама нали трябва да ревем за нещо!!!Ставаме популярни и намираме внимание.Не е хубаво да се псуват съседките,колкото и нагли да са!Но и не е хубаво да се слагат черни петна на почерпените съседи.....Абе защо не се върне доброто старо време,в което всички се разбираха и си прощаваха!!!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини