От х:

Днес в x:

Винтидж: Джанет Джаксън пусна ремастериран хита си "Make Me" в 4К

През 2009 г.  видео музикални награди на MTV се провеждата няколко месеца след смъртта на Майкъл Джаксън и му посвещават вечерта с ретро музикален видеоклип, а  Мадона открива шоуто с реч за Джаксън. Джанет Джексън изпълнява песента от 1995 г. "Scream".

"Make Me" излиза след раздаването на наградите на MTV.  Въпреки твърдения, че песента на почит към сингъла на Майкъл от 1979 г. "Don't Stop 'Til You Get Enough", Джанет Джаксън по-късно заяви в интервю с Ryan Seacrest, че не е, въпреки сходството на текстовете.

"Make Me" е включена във втория албум на Джанет Джексън с нейни хитове, Number Ones, който е компилация от нейните 33 сингъла номер едно в света.

Критиците са във възторг, като отбелязват приликата с "Don't Stop Til You Get Enough" на Майкъл Джексън. "Make Me" е забавна, ритмична, жизнерадостна, оптимистична - "това не е просто най-добрата денс песен на Джексън от години, това е хит, който би накарал брат й да се гордее." 

Клипът е чернобял и е приветстван от критиците по онова време за винтидж естетиката. В днешни дни е даже още по-винтидж. Забавно е, че елементи от тоалета на Дженет във видеото фигурират в модните колекции тази есен, като повдигнатите рамене от космическата ера и ръкавиците. Шапките силно напомнят за брат ѝ Майкъл, а качулките и шиповете са като сбъднато пророчество за днешната мода.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини