От х:

Днес в x:

Андрей Райчев: Радев ужасно не иска служебен кабинет, ще даде третия мандат на ДБ

"Продължаваме промяната" дойдоха като обединяваща центристка партия. Сега те са заявката за дясно, те са дясната партия със силно развита социална политика. Тактически ход е дали ще се явят заедно с "Демократична България" или ще ги потопят на изборите. 

А ДБ има най-голям шанс да състави кабинет с третия мандат, заяви социологът Андрей Райчев по бТВ. Според него президентът Румен Радев няма да даде третия мандат на БСП. 

Радев ужасно не иска да има служебен кабинет. Решението му ще е просто и той ще даде мандат на този, който има максимална възможност да състави кабинет, каза анализаторът. 

Сметките на Коренелия Нинова излязоха без кръчмаря. Изборите чукат на вратата, а къде е тя - нормално е левите да са съюзници с центристите, а сега не е така. По думите му левицата все още се държи със „зъби и нокти“ за десницата и това не може да продължи дълго. „Предстои гърч в ляво“, каза Райчев. 

ГЕРБ няколко пъти протяга ръка и тя беше приета, с физиономия, но беше приета - за Македония например, коментира още Андрей Райчев. 

Източник: offnews

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ли
    Литмус
    2 0
    10:42, 12 юли 2022
    ДБ са били винаги гладни да са във властта. Проекта на Прокопиев - Бобоков получи тотален крах, къде със не състоялата е реформа, къде със гафовете и дърдоренето на Буратино .
    Румен Радев до сега слушаше този или онзи като този така наречен политолог и затова държавата от бавно потъване взе да потъва все по-бързо и с нея капитана-генерал Румен Радев .

    П.С - Литмус е нова дума създадена и вкарана в българският разговорен речник от Кирил Петков и с нея назова Бойко Рашков и вече ще му казват Литмус-Дамаджаната.
Последни новини