От х:

Днес в x:

Членовете на ABBA се появиха заедно за първи път от 36 години

И четиримата членове на култовата шведска група ABBA се събраха на публично събитие в четвъртък вечерта, като това се случва за първи път от 36 години! Те присъстваха на откриването на виртуалния си концерт ABBA Voyage в Лондон.

Бени Андершон, Агнета Фелтскуг, Ани-Фрид Люнгста ​​и Бьорн Улвеус минаха по червения килим и позираха за снимки заедно, докато влязоха в новата ABBA Arena в Олимпийския парк на кралица Елизабет, за да гледат как собствените им цифрови аватари излизат на сцената.

Виртуалният концерт е създаден чрез използване на технология за заснемане на движение, за да накара групата да изглежда по-млада, както когато членовете ѝ бяха на върха на славата си през 70-те години на миналия век.

За събитието двете певици на ABBA –72-годишната Агнета и 76-годишната Ани-Фрид носеха шикозни кремави тоалети, като Фелтскуг беше заложила на дълго кремаво палто, под което носеше дълга рокля, а Люнгста беше заложила на сако панталон.

Мъжката част от звездния квартет също се отличаваше със стил. 77-годишният Улвеус беше заложил на семпъл класически черен костюм с бяла риза, докато 75-годишният Андершон носеше черна риза и панталони под тренчкот с флорални щампи.

Сред феновете на ABBA, уважили събитието, бяха знаменитости като Кайли Миноуг и Кейт Мос. 53-годишната изпълнителка на Can't Get You Out of My Head беше облечена в черна минирокля с голи рамене, а 48-годишният модел носеше кожено палто, топ с пайети и черен панталон.

Номинираната за „Оскар“ актриса Кийра Найтли също присъства на събитието заедно със съпруга си Джеймс Райтън.

Шведската поп група е създадена през 1972 г., а се разпада през 1982 г. след осем студийни албума. През 2017 г. четиримата се събраха отново, за да продуцират най-новия си албум Voyage от 2021 г., който беше подкрепен от синглите I Still Have Faith in You и Don’t Shut Me Down.
Техните цифрови аватари, известни още като „ABBAtars“, ще изпълняват най-големите хитове, както и парчета от Voyage по време на концерта, като група от 10 души на живо ще им акомпанират.

„Става дума за осъзнаване, че е немислимо да сме там, където сме“, каза Улвеус, докато промотираше албума миналата есен. „Нито едно въображение не би могло да измисли това, да издадем албум след 40 години и все пак да бъдем най-добрите приятели, и все още да се наслаждаваме на компанията си един на друг и да сме лоялни един към друг.“

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини