От х:

Днес в x:

Протестът на превозвачите затвори магистрала „Марица“

    Представители на транспортни фирми излязоха на протест на автомагистрала „Марица“ днес преди обяд. Те бяха дошли с камион и се събраха на около километър преди ГКПП „Капитан Андреево“ в платното към вътрешността на страната. На автомобилите имаше поставени плакати. Шофьорите периодично спираха движението за по минута, след което се оттегляха встрани.

    Протестиращите настояха, че липсва диалог с правителството. По думите им инфлацията трябва да се овладее чрез премахване на биосъставката в дизела, повишаваща цената, да се намали или премахне акцизът на горивата. Смятат, че трябва да има мораториум върху тол таксите.

    Подобни протести имаше и на други места в страната.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Пъ
      Пълни глупости
      20 -7
      14:51, 10 май 2022
      И като махнеш биодобавката търговците ще намалят цените.....ХА ХА ХА. Нищо не трябва да се маха. Който фалира, фалира. Държавата трябва да спомага на хората, не н фирмите
      • 55
        555
        4 -5
        18:56, 10 май 2022
        Бля бля бля карай тогава скъпи горива!!!
      • Па
        Паржу
        8 -4
        20:54, 10 май 2022
        Като имаме импотентни лидери така е. Само вижте персонажите на новото време:
        Вальо топлото, Гошо тъпото, Бойко от пожарната, Росен Плевнелиев ат паркинЗите, Просто Киро, Кокорчо, Станко Кмета, обратното на острото и знаменосец, Динко нереза, Делян джуката и пр. Накъде с такива управници, дами и господа?
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини