От х:

Днес в x:

Асен Василев свиква коалиционен съвет тази вечер за въвеждане на еврото у нас

Извънреден експертен съвет на управляващата коалиция ще обсъжда тази вечер въвеждането на еврото у нас. 

Той е свикан от вицепремиера и финансов министър Асен Василев, съобщи БНР. Ще се обсъждат и антикризисните мерки на кабинета. 

Националният план за въвеждане на еврото беше включен като точка в дневния ред на последното заседание на Министерски съвет, но отпадна след остро възражение на председателя на Бюджетната комисия Любомир Каримански от ИТН. 

От парламентарната трибуна той възрази срещу липсата на дискусия в парламента и между коалиционните партньори и напомни, че в коалиционното споразумение е записано, че приемането на такъв план трябва да стане след обществено обсъждане. 

Източник: БНР

Видеа по темата

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Па
    Павлов
    9 -2
    17:22, 9 май 2022
    Тоя не е добре...
    • Ка
      Капитан Джак
      6 -1
      17:50, 9 май 2022
      Много си е добре!
      В поговорката е казано ..не е луд който яде от баницата, а който му я дава! В случая баницата му я даде Румен Радев и на държавната баница се наредиха най големите разбирай партии - отрепки да ни управляват.
  • 2
    От
    Отговор
    4 0
    23:07, 9 май 2022
    Капитане Джак , всички са такива бе братко , все търсим изход , а то все крадци и изедници в тая държава . Избират го идва на власт и каквото му дойде на акъла в момента или каквото му кажат отгоре , без да се съобразяват с положението на народа го тикат в безизходица .
    Само военно положение , затвор и камшик за тези всички крадци. Парите който се окрадоха през прехода не са милиарди а трилиони , с които населението ни можеше да живее достойно .
  • 3
    12
    123
    3 0
    08:48, 10 май 2022
    Евро то ще ни довърши!

Още новини

Последни новини