От х:

Днес в x:

Боряна Калейн с четири златни медала на Световната купа в София

Българката Боряна Калейн спечели четири златни медала на Световната купа по художествена гимнастика в София. Тя стана шампионка в многобоя и на финалите на обръч, топка и лента.

"Аз съм много доволна от представянето си, въпреки днес двете допуснати грешки на бухалки. Това по никакъв начин не ме разстрои, напротив - аз си взех поука веднага от това, което се случи и успях да си покажа лентата по най-добрия начин. Въпреки че Русия и Беларус не участваха тук, които са едни от основните ни конкурентки, не смятам, че конкуренцията беше слаба, тъй като Италия, също едни от доста големите фаворити за медалите на европейските и световни първенства, бяха тук. Ранен е етапът, всички грешат, ние също сгрешихме, така че по никакъв начин не мога да кажа, че е била слаба конкуренцията", каза Калейн след състезанието.

"Моят следващ старт ще бъде Световната купа в Баку. Все още обаче треньорите не са казали с коя втора гимнастичка ще взема участие там. След всяко състезание получаваме обратна връзка от нашите съдии и от това зависи дали съчетанията ще претърпят промени. На този етап най-вероятно не", добави тя.

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини