От х:

Днес в x:

Акцентите по еТВ през април

    02 април от 16:30 часа

    Митове - най-големите загадки на човечеството: Съкровището на Нибелунгите - И до ден днешен най-голямата легенда на Германия все още омагьосва съвременни търсачи на съкровища. С помощта на древни текстове и гадателни пръчки те се отправят да търсят легендарното златно съкровище на Зигфрид. Един ръкопис от 13-ти век ги насочва към изгубено село, а археолог претърсва Скандинавия, търсейки една от най-старите улики в сагата.

    02 април от 19:30 часа

    Хлапето - Ел Ниньо (Хлапето) е младо момче занимаващо се с ремонт на моторни лодки близо до Гибралтар. След поредният купон, Хлапето и неговият приятел Ел Компи (Авер) се срещата с Халил, млад мюсюлманин чиито чичо се занимава с наркотрфик. Подведен от приятелят си, Ел Ниньо се съгласява да прекара наркотици от Африка до Испания с моторна лодка. Но срещу тях се изправя Хесус, полицай-ветеран, който заедно с партньорката си Ева са по петите на Ел Инглес, един от най-големите наркобарони...

    03 април от 16:30 часа

    Вода: Живата сила - Представяме ви продължението на завладяващия филм за голямата мистерия, която е водата! Хипотезата, според която цялата история на Вселената, от появата на елементарни частици до раждането на галактики, е записана в „паметта“ на всяка капка вода и придобива нови подкрепящи доказателства в различни области на науката.

    03 април от 19:30 часа

    Вкусно - Франция, 1789 г., няколко месеца преди Революцията. Готвач е уволнен от шефа си, но намира сили да се откаже от позицията си и да отвори собствен ресторант с помощта на една удивителна млада жена.

    05 април от 21:30 часа

    Серена - Действието на филма се развива през 1929-та година, а сюжета разказва за младоженците Джордж и Серена Памбертън, които напускат Бостън и се насочват към планините на Северна Каролина, където планират да стартират свой бизнес с дървен материал. Бавно и постепенно, те започват да се издигат в индустрията, а Серена доказва че може да работи също толкова добре колкото и мъжете. Заедно, двамата съпрузи успяват да наложат своето име и се справят с всеки, който се опитва да попречи на амбициите им. Всичко обаче се променя в деня в който Серена открива, че няма да може да роди така желаното от тях бебе. Нещата се усложняват още повече когато тя решава да намери и убие жената, която е родила дете на Джордж много преди сватбата му.

    07 април от 21:30 часа

    Когато любовта не е достатъчна - Епична история за преданост, възстановяване и надежда. Филмът се базира на истинската история за продължителната и драматична любов между Луиз Уилсън (Уинона Райдър) и нейния съпруг, алкохолик Бил Уилсън (Бари Пепър), съоснователи на Анонимни Алкохолици.

    09 април от 16:30 часа

    Загадката на свещеното копие - Желано от император Константин, Наполеон и Хитлер, Свещеното копие, известно още като Копието на съдбата, със сигурност е една от най-завладяващите реликви в историята на религията. Твърди се, че това е оръжието, с което римският легионер Лонгин е пронизал ребрата на Исус Христос след неговото разпъване. От Йерусалим до Париж и Виена, този филм съчетава научни и исторически изследвания, за да проучи 2000-годишната история на този завладяващ артефакт.

    09 април от 19:30 часа

    Шанхайска триада - Чичо Лиу води племенника си в Шанхай да работи за "Боса", лидер на могъща наркоимперия през 1930 година. Шушенг, просто селско момче е учудено и озадъчено от охлството и богатството, от което е изведнъж заобиколено. Когато вече момчето е обвързано с новата си роля, на помощник на любовницата на шефа, доста работи започват да се случват около него.

    09 април от 22:00 часа

    Братовчед - „Нунорс“ е френския полицейски жаргон на „братовчед“ - доносник със специална уговорка с полицията: той получава 10% от иззетата дрога, за сметка на своята помощ. След самоубийството на свой приятел и колега, Жерар, главен детектив на отряда за борба с наркотиците, се заема да се справи с „братовчеда“, главният информатор на жертвата.

    10 април от 14:40 часа

    Погледни ме - Лолита Касард е нещастна и с наднормено тегло и всичко, което иска, е одобрението на баща си. Етиен Касард е толкова егоцентричен, че не може да погледне друг. Пиер Милър е убеден в собствения си провал като писател, докато не среща Етиен Касард. Силвия Милър е учителка по пеене, която вярва в таланта на Пиер, но се съмнява в своя собствен и този на нейната ученичка Лолита, докато не разбере кой точно е прочутият баща на Лолита. Това е история за истински хора, които се борят със себе си и един с друг, с емоция и хумор, за да намерят своето място в живота.

    10 април от 19:30 часа

    Легендата за Моли Джонсън - 1893. Прекарващата тежка бременност Моли Джонсън и нейните деца се борят да оцелеят в суровата австралийска природа, след като съпругът й е заминал в планинската част на страната за да се грижи за голямо стадо овце.

     

     

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини