От х:

Днес в x:

Напрежение на връх Шипка: Освиркаха и замеряха премиера Кирил Петков

Напрежение на връх Шипка в деня на националния ни празник - Трети март.

Министър-председателят Кирил Петков участва в тържественото честване на връх Шипка по случай националния ни празник - Трети март и отбелязването на 144 години от Освобождението на България.

Той бе посрещнат с освирквания и викове „оставка“ от представители на партия "Възраждане". Недоволството не стихна, дори когато децата, участващи в честването, рецитираха стихове и пяха песни.

Председателят на Народното събрание Никола Минчев, министърът на иновациите и растежа, както и народни представители също участват в тържественото честване на връх Шипка на националния празник.

Всички официални гости на тържеството бяха освиркани от демонстрантите на партия "Възраждане".

Чуха се и възгласи „Предатели” и „НАТО вън”.

"Стига сме се делили на различни групи. Време е България да каже - България е единна, всички сме българи и всички почитаме националния празник на България. Всеки, който иска да направи разделение днес на националния празник, не работи за интересите на нашата страна. Време е да кажем, че България е над всичко", заяви Петков от връх Шипка.

Днес не е време за политически лозунги, подчерта Петков.

Премиерът и другите официални гости бяха замеряни със снежни топки.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

  • 1
    Ки
    Кикорчо
    25 -4
    15:54, 3 мар 2022
    За никъде уй не ставаш марш в Канада и повече да не си стъпнал в БГ. Обърка цялата държава бензин дизел над 3лв кикорчо какво чакаш да си оставката
    • Кр
      Крум
      2 -1
      04:35, 4 мар 2022
      и с камъни да го бяха замеряли, малко му е
  • 2
    Ба
    Бай Сандю
    9 -14
    16:18, 3 мар 2022
    Това недоразумение Путю Копейкин,трябва незабавно... Виж коментара
  • 3
    12
    123
    14 -4
    17:22, 3 мар 2022
    Не с топки, а с камъни трябваше .....И другаря Митков целете,че бати Божко да го пази.....!
  • 4
    Ко
    КОЧО
    4 -12
    19:21, 3 мар 2022
    Тази шайка трябва да бъде подведена под съдебна от... Виж коментара
    • Бо
      Бочко
      4 -3
      22:24, 3 мар 2022
      Министъра на вътрешните работи трябва да бъде разследван за имотните си облаги!
    • Кр
      Крум
      0 -2
      04:37, 4 мар 2022
      кочовците се крият зад жените и децата си в църквите и като възстанници, разбираемо е, че и този е загрижен за канадския мошеник
  • 5
    Бъ
    Българин
    11 -4
    19:41, 3 мар 2022
    Много пъти съм бил на „Шипка“, но толкова лични пазванти от НСО, толкова полиция, включително и една рота войска която пазеше Киро,Минчев и Лорел от „Любовта“ на народа български нямаше. Сега стана ли ви ясно, защо нямаше референдум за ЕС и НАТО, защо са измислените правила в полза на управляващите клики референдумите да не могат да станат задължителни. Но явно народа почва да проглежда докъде ни доведоха за 32 год. и накъде се канят да ни водят отрочетата на Байдън и Херо Мустафа. Еврейчето Лорел нарича българите на Шипка провокатори с руски знамена, обвиняват „Възраждане“ в провокация. Ами,вие неуважаеми знаете ли ,че сте правителство което се срива като по урва и не можете дасе спрете. Дори и рейтинга на ББ не падна толкова само за два месеца на власт. Знаете ли ,че 8 от 10 българи вече не ви желаят да управлявате държавата.
    • Ба
      Бай Танас
      6 -3
      22:14, 3 мар 2022
      И кой докара на власт цар Киро и неговата крадлива шайка на власт? Президента с вдигнат юмрук и машинен вот. Сега да си оправя държавата върховния ни главнокомандващ!
    • Бъ
      Българка
      4 -1
      23:07, 3 мар 2022
      Браво! Много точен коментар!
  • 6
    Ма
    Мафия
    3 -3
    22:51, 3 мар 2022
    Човека няма вина предишните заради тях сега сме на това положение мърши как да оправят България за 3 месеца оставилия със куп борчове и заеми
    • Предишните оставиха ли пари в хазната а сегашните не само че ги изхарчиха а и заеми се теглят в милиарди. Не се строи не се произвежда, цените растат, горивата , ток също Занимават хората със главния прокурор, защото хванаха руските шпиони и той ще ги съди. Хаоса в държавата ни е пълен и то благодарение на стратега Румен Радев и скоро няма да се оправим !
  • 7
    Ма
    Марш
    1 -3
    23:37, 3 мар 2022
    Марш в Канада
  • 8
    Ге
    Георгиев
    1 0
    11:42, 4 мар 2022
    Не е редно на такова свято място, като Шипка да се държим по този начин.Така ли се прекланяме към героите, с митинги,викове крясъци и простащина?

Още новини

Последни новини