От х:

Днес в x:

Кога ще се появи бюджетният iPhone SE 5G

iPhone SE се превърна в предпочитан избор за хората, които искат да са част от iOS екосистемата и да получат максимално надежден смартфон на максимално ниска цена. 

Тази година Apple ще пусне третата генерация на iPhone SE, за който вече знаем, че ще разполага с 5G свързаност. 

Тази седмица журналистът Рос Янг съобщи в Twitter, че производството на телефона ще стартира през март, а самият апарат ще бъде представен официално или във втората половина на април, или в началото на месец май. 

Всеобщото очакване бе, че новият SE най-накрая ще изостави стария дизайн на iPhone с дебели рамки около екрана и хоум бутон, и ще е с визията, която започнахме да виждаме от iPhone X насам - изчистено лице, Face ID и т.н.

Уви, по последни данни това няма да се случи и предстоящият модел ще запази старомодния си облик, но пък ще привлича потребителите с чисто по-нов чипсет, най-вероятно A15 Bionic, и 5G свързаност. 

Очакванията са, че iPhone SE без хоум бутон ще се появи чак през 2023 г., но за момента това е по-скоро слух, а и Apple обикновено не пуска нови SE модели всяка година. 

Все пак тазгодишният вариант отново ще е най-евтиният начин да се сдобием с iPhone и със сигурност ще представлява интерес за мнозина. 

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини