От х:

Днес в x:

Обръщение от Емил Хумчев - водач на листата на Коалиция "БСП за България"

Уважаеми жители на област Смолян,
 
Обръщам се към Вас в последния ден на предизборната кампания, за да Ви благодаря от името на кандидатите на БСП за България за осъществените многобройни срещи, за идеите и предложенията, за вярата, която ни вдъхнахте, че заедно можем да променим България.
 
В края сме на поредната предизборна кампания, в която се срещнахме с мнозина от Вас. Посетихме всички общини в област Смолян и много села в тях. Сигурен съм, че в неделя, в деня на изборите, ще гласувате със сърце и душа, за това кой от всички кандидати да Ви представлява в следващото Народно събрание и да защитава Вашите права за нормален живот в планината!
 
Кампанията за мен беше много важна и зареждаща, защото съзнавам високата отговорност, ако ми гласувате доверие, да съм народен представител на жителите на най-красивата и в същото време най-трудната за живот област в България – Смолянска!
 
Днес повече от всякога родопчани имаме нужда от стабилна, разумна и предвидима партия, каквато е БСП, която да изведе страната от кризите и предстоящата трудна зима, с конкретни ангажименти, подготвени хора и готови РАЗУМНИ РЕШЕНИЯ!
 
Скъпи приятели, направете своя свободен избор без страх и зависимости за бъдещето на Родопите и България!
 
ЗАЕДНО ЩЕ СЕ СПРАВИМ!
 
ПОДКРЕПЕТЕ РАЗУМНИТЕ РЕШЕНИЯ С НОМЕР 33!
 
Емил Хумчев – водач на листата на Коалиция „БСП за България“
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини