От х:

Днес в x:

Младеж си прави регистрационна табела за личния автомобил, кара на пук на полицията

25-годишен използвал саморъчно изработена регистрационна табела на личния си автомобил, установили полицейски служители. Мъжът се придвижвал с „Мерцедес“ и бил спрян за проверка около 12 часа вчера в областния град. В хода на проверката станало ясно, че едната регистрационна табела не е издадена от съответните органи. Водачът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление, започнато е разследване по случая.

22-годишен с лек автомобил „Пежо“ при маневра за преминаване от една пътна лента в друга блъснал странично „Мерцедес“. Няма пострадали. Произшествието станало около 12,45 часа на бул.“Беломорски“ в областния град. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

 Късо съединение причинило запалване на скара в кухненския блок на детска градина в Момчилград вчера около 11 часа. Няма пострадали. Персоналът на детската градина извел на двора всички деца. Два екипа на пожарната служба в Момчилград незабавно били изпратени на място за потушаване на огъня. Изгоряла скарата, смесителна батерия и били опушени около 20 кв. м стени.

След подаден сигнал снощи в 20,11 часа екип на РСПБЗН-Джебел извадил крава, паднала в дере в кв.“Брягово“ в града.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини