От х:

Днес в x:

Славейко Иванов води листата на „Републиканци за България“ в Хасково

    Бизнесменът от Димитровград Славейко Иванов води листата на „Републиканци за България“ в Хасково за предстоящите парламентарни изборни на 11 юли. Бившият общински съветник в Бригадирския град от скоро е и областен координатор на партията на Цветан Цветанов.

    Листата е регистрирана вчера в Районната избирателна комисия в Хасково. Състои се от 9 души. „Кандидатите в листата на „Републиканци за България“ са млади и успели хора, всеки в своята област“, заяви Славейко Иванов на пресконференция в офиса на партията в Димитровград.

    „Партия „Републиканци за България“ ще води положителна кампания, няма да показва само проблемите, ще даваме решения“, заяви Иванов. Той каза, че приоритетите на местно ниво ще бъдат представени по време на предизборната кампания. Иванов посочи, че на национално ниво целта е „демонтирането на модела Борисов“, без да се отрича направеното през последните 10 години.

    „Нормално е обаче да бъде направена ревизия на предишното управление. Ако бъдат установени нередности, виновните следва да си понесат своята отговорност“, каза предприемачът.

    Втори в списъка е адвокатът от Хасково Антон Попов, който също присъстваше на брифинга.

    „Реших да се включа точно в „Републиканци за България“, защото това е партия за България, както подсказва и самото име. На всички нас родината ни е България, за разлика от родината на някои наши „колеги“. Няма как да ми е колега кандидат за депутат, чиято родина е друга – съседна нам държава. След като това е неговата родина, да си ходи там, той няма работа тука“, заяви юристът.

    В списъка на кандидатите за депутати следват хора от Димитровград. Това са Тенчо Иванов – земеделец и организационен секретар на общинската структура на партията в Димитровград, Петър Ташев – дългогодишен треньор по волейбол, Танчо Димов - предприемач в сферата на строителството, Памела Симеонова – частен бизнес, Андрей Тонев – собственик на спортен център, Росен Радев – строителен бизнес и Станислав Янев – от младежката организация на „Републиканци за България“ в Димитровград.

    В списъка липсва водачът на листата от предходните избори през април – Радостина Циркова. Настоящият водач Славейко Иванов не беше наясно на какво се дължи отсъствието й в списъка с кандидати за депутати.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (15)

    • 1
      Цв
      цветан
      4 -14
      20:38, 8 юни 2021
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Какво да ни харесва , че си присвоиха името на красивия и колоритен квартал на Хасково! Те си знаят че за тези избори пари вече няма и цецо не му се продават апартаментите за идеята. Парите от америка ги изхарчиха преди един месец . Сега Цецо много добре знае ,че след изборите ще има голяма инфлация и имотите ще поскъпнат три пъти и един апартамент след изборите ще се равнява на три сегашни .
      • Ду-Пи-Са са партия на а-@х-м-е-д ..... И-с-м@-и-л-о-в .... А-х-м-е@д-о-в ... Прекръстил се на 35 години на а-х-м-ет-@ ..... Д-е-м-и@р джолан
      • Бе
        Без
        0 -1
        12:05, 9 юни 2021
        да усещаш хората се смеят на твоите тъпотии
    • 2
      Ха
      хахаха
      28 -9
      22:52, 8 юни 2021
      Тези са абсолютни смешници. Трябва да си луд или платен , за да гласуваш за тях.
    • 3
      74
      7456
      8 -7
      23:36, 8 юни 2021
      Какви са тези грозни хора?
    • 4
      По
      Попа
      6 -14
      08:40, 9 юни 2021
      Изглеждат надеждни . Юриста е свестен . Бил е след... Виж коментара
      • Ко
        Колега
        4 -3
        15:35, 9 юни 2021
        Юриста стана всичко това, прокурор и тн благодарение на ДПС хахаха сега се разграничил и той. Смешник кой те назначи за районен и след това на окръжен прокурор бе Попов
      • Пр
        Преминаващ
        1 0
        17:43, 11 юни 2021
        На вниманието на КОЛЕГА:
        никъде "юриста" не е споменал ДПС! Ако Вие "колега" сте от тази партия, то добре, нормално да се засегнете. Но, моля четете внимателно! Нито дума за ДПС, вероятно юриста визира лидера на вашата партия, който за толкова години дори не научи правилен български език!
        Та, прав е "юриста" за лидера Ви, че като не му е родината България, да си ходи там, където той самия счита, че е!
    • 5
      По
      Попа
      7 -13
      08:43, 9 юни 2021
      Познавам юриста . Свястен е . Бил е следовател , п... Виж коментара
    • 6
      По
      Попада
      6 -13
      08:46, 9 юни 2021
      Почтени са .Знам юриста . Свястно момче . Виж коментара
    • 7
      Pa
      Pato92
      7 -14
      08:54, 9 юни 2021
      Най-добрата листа от всички отворени изцяло към гр... Виж коментара
    • 8
      Аб
      Абе
      14 -9
      09:17, 9 юни 2021
      Абе Славейко, не си за тази работа. Сигурно си дал много пари, за да си начело на листа при цвъки. Няма да надскочите и 1 %. Що не си гледаш водата от къде извира. Пък и гочето ще помага. Щерката трябва да е добре.
    • 9
      Не
      Не ви искаме
      3 -2
      17:28, 9 юни 2021
      Само като им видиш мутрите и ти идва да повърнеш...мазници, жадни за власт за собствените си интереси единствено
    • 10
      Но
      новинарник
      1 -2
      23:01, 9 юни 2021
      Финансовият им благодетел от Америка ги остави в последния момент без финансиране. Обявиха новината по националните телевизии! Щял да си прави собствена партия а тези да се оправят както могат!
    Последни новини