От х:

Днес в x:

Приложение на Google ще диагностицира състоянието на кожата, косата и ноктите

Google се радва на пазарен дял от 90% и нищо чудно, че търсачката на гиганта се използва от 4.39 милиарда потребители, включително и от нас самите.

Едни от най-често изписваните думи в добре познатото празно поле на платформата са на тема "Здраве". Това е основната причина от компанията в момента да работят над чисто ново приложение, което ще диагностицира състоянието на кожата, косата и ноктите ни.

За да получим максимално точна информация от нестандартния онлайн преглед, от уеб гиганта ще разчитат на изкуствен интелект. Като от Google въобще не ни заблуждават, че информацията ще е в състояние да замени посещението на съответния специалист.

Въпросната уеб-базирана програма все още е в процес на разработка и ще отговаря по-точно и подробно на въпроси "относно най-разпространените кожни проблеми", уточняват от Hypebae.

За целта ще можем да качваме снимки на проблемните зони и след като приложението анализира изображенията, ще ни показва списък с възможни съвпадения. Идеята е да ни помогне да направим по-информиран избор относно следващите стъпки в разрешаването на проблема.

И не на последно място - от Google обещават да тестват прототипа върху всички видове и тонове кожа, за да предостави по-точна информация, съобразена с възрастта, пола и расата на потребителя.

Източник: LifeStyle

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини