От х:

Днес в x:

22 °C

Дизайнът на iPhone 13 Pro изтече във висококачествени рендери

Вече видяхме няколко изображения на възможния дизайн на iPhone 13 Pro, но сега получаваме първия си поглед върху това, което очевидно е "финализирана версия", което означава, че това трябва да е точно това, което изглежда телефонът, когато се доставя през септември.

Това твърди профилът LeaksApplePro, който сподели няколко неофициални рендери на този очевидно окончателен модел. Тей добави, че някои неща все още могат да се променят по време на масовото производство, но че не смята, че това е вероятно.

Във всеки случай показаният тук дизайн изглежда подобно на това, което сме виждали в предишни "течове", макар и евентуално с малко по-малка издатина на камерата. LeaksApplePro твърди, че прорезът отпред също е силно намален, както се говори и че рамката от неръждаема стомана ще бъде по-малко податлива на пръстови отпечатъци, отколкото на iPhone 12 Pro.

То също така твърди, че издутината на камерата става все по-голяма, но по-плоска и че сензорите на камерата също се увеличават.

Въпреки че бихме приели всичко това с щипка сол, като се има предвид, че виждаме приблизително един и същ дизайн при всяко скорошно изтичане, вероятно е това да е като цяло точно, което предполага, че визуално няма да се промени много от гамата на iPhone 12.

Всъщност повечето "течове" до момента обрисуват предстоящите модели повече като телефони S, отколкото като големи подобрения, така че има шанс те действително да се появят на пазара като гамата на iPhone 12S. Ще разберем със сигурност през септември, тъй като вероятно тогава новите телефони ще бъдат обявени.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини