От х:

Днес в x:

Мария Бакалова с рокля на Луи Вюитон на Оскарите

Мария Бакалова - звездата от „Борат” 2, не получи „Оскар“ за актриса в поддържаща роля. Победителката в тази категория е Юн Ю-джун за изпълнението си в „Минари“.

Въпреки че Мария не спечели наградата, представянето, което Брад Пит направи, беше истинско признание.

"Мария Бакалова, това момиче напомня за Мерилин Монро. Някой ден тя ще бъде голяма звезда. Добре дошла, Мария!", каза актьорът. 

На церемонията по раздаването на наградите в Лос Анджелис Бакалова изглежда беше измислила най-лесния начин да се спазва двуметрова социална дистанция като облече рокля с широчина шест метра, посочва Би Би Си, цитирана от БНР.

Роклята на „Луи Вюитон“, която носеше младата актриса, е направена от 100 метра тюл - лек мрежест материал - съчетан с дълбоко V-образно деколте, украсено с диамантена огърлица.

Номинираната за най-добра актриса в поддържаща роля изглеждаше невероятно, докато ходеше по червения килим, и честно казано, всички се радвахме, че Бакалова най-накрая получи шанса да покаже по-бляскавата си страна, отбелязва Би Би Си.

Ролята ѝ в „Борат” 2 беше пълна противоположност - тя включваше всичко: от интервюиране на Руди Джулиани в хотелска стая до участие в множество груби сцени (ще знаете, ако сте гледали филма). Ако някой спечели от появата на червения килим тази година, това е Мария, посочва още Би Би Си.

Източник: БНР

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини