От х:

Днес в x:

Обръщение на кандидата на БСП Светозар Славчев към избирателите

Скъпи приятели,

На края сме на една предизборна кампания, която въпреки необичайната епидемична обстановка бе изпълнена с десетки срещи, разговори, емоции…

Проведох я, честно, открито и позитивно, поех ангажименти за реално изпълними неща.

Благодаря на всички за вниманието и уважението, което оказахте!

Благодаря  за добрите думи и подкрепата! Усетих надеждата, разбрах и болката…

Уважаеми съграждани,

За човек като мен, роден, живял и израсъл тук, община Първомай  е нещо много повече от родно място. Община Първомай е моя съдба, мое бъдеще.

Общината ни винаги е била интересна и различна със своята атмосфера - провокира въображението, вълнува, ражда свободни и достойни хора, които успяват да се реализират в различни сфери. Техните успехи са повод за гордост, единение, солидарност и подкрепа. Първомайци са силни хора и хиляди пъти са показвали, че заедно могат да градят по-добър и справедлив живот.

Сега Първомай има реалния шанс да изпрати и свой представител в Народното събрание.

За да бъде Първомай силен град на достойни хора! За да бъде община Първомай място даващо възможности на гражданите за по-добри доходи, място на по-качествено здравеопазване и образование, социална равнопоставеност, сигурност, чиста околна среда и възможности за развитие на стабилна икономика,

Ви призовавам, на 04.04.2021 год. гласувайте за мен – Светозар Славчев, кандидат за народен представител от листата на Коалиция „БСП за България” с номер 4 и с преференция 104!

С уважение, Светозар Славчев

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платен материал

Видеа по темата

Последни новини